Spring naar de inhoud

Hoe het ooit begon

 

Het begon in 1968

De geschiedenis van Garage Pauwels begon op de Puursesteenweg waar Hendrik startte met het merk “Toyota”. Er waren toen slechts nog maar een klein aantal dealers van Toyota in België. Het was meteen de tijd dat België werd overspoeld met Japanse wagens. De keuze voor een Japanse, toen nog onbekende en voor de meeste twijfelachtige constructeur zou achteraf een schot in de roos blijken. Al snel werd bekend dat de Japanse wagens, laag geprijsd en goed uitgerust, ook nr.1 zouden worden qua betrouwbaarheid en tevredenheid. In de loop van de jaren die volgden werd de garage stelselmatig uitgebreid met grotere werkplaats, moderne apparatuur, een extra parking en een showroom. In augustus ’89 deed Johan ook zijn intrede in de garage. Echter door het succes van Garage Pauwels en Toyota in België bleken de gebouwen op de Puursesteenweg, ondanks alle uitbreiding, begin jaren ’90 weerom uit hun voegen te barsten.

 

….1993

Daarom openen we een nieuwe garage in de KMO zone. Door de constante zorg voor service en klantentevredenheid werd in 1993 verhuisd naar een nieuwe garage langs de Pedro Colomalaan in de KMO-zone van Bornem. De nieuwe garage heeft niets dan voordelen voor het cliënteel. Hier kan een nog betere service geboden worden. De garage is immers uitgerust met alle moderne apparatuur, is makkelijk bereikbaar, heeft ruime parking en beschikt over een ruime toonzaal (de blikvanger) waar het volledig gamma van Toyota ordelijk ten toon gesteld is voor het brede publiek. De klanten kunnen nu voor alles wat hun Toyota nodig heeft terecht bij Garage Pauwels. Leasing en financiering kan verzorgd worden bij de aankoop. Alle onderhoud en herstellingen worden uitgevoerd met originele wisselstukken en toebehoren en houden zo uw Toyota achteraf in optimale conditie. Het vervangen van voorruiten en banden vormt geen enkel probleem. En de technici worden permanent bijgeschoold en beschikken over de modernste apparatuur. Dit alles zorgt voor een correcte en vlotte service

 

…. 1999

We hebben een eigen carrosserie-afdeling, door overname van een carrosserie zorgen we er vanaf nu voor dat koetswerkschade in eigen beheer vakkundig wordt hersteld. Onze koetswerkafdeling wordt namelijk door de verschillende verzekeringsmaatschappijen erkend.

Lees meer hier over op onze carrosserie pagina.

 

…. 2011

In dit jaar breiden we uit naar een gebouw zoals we het nu kennen.