Spring naar de inhoud
Wachtplaats foto

Carrosserie

Eigen carrosserie herstellingen, alle merken. Wij zijn erkend en aanbevolen door de meeste verzekeringsmaatschappijen, wat inhoudt, voor u, als klant, dat u enkel de schade-aangifte dient te doen naar uw verzekeringsmaatschappij, of naar uw makelaar. Het overige wordt rechtstreeks voor U geregeld, afspraken met autodeskundigen, vervollediging van schade dossier, rechtstreekse expertises, facturatie, aanvraag betaling en natuurlijk ook de herstelling van uw voertuig volgens de afspraken met maatschappij en/of expert. Tijdens onze herstelling kan u natuurlijk gratis gebruik maken van één van onze vervangwagens.

Bij al onze herstellingen geven wij u 3 jaar garantie op onze werken. Onze gebruikte lakken zijn op waterbasis, dus niet schadelijk voor het milieu en voldoen aan de nieuwste normen.

Ongeval …. geen probleem. Na aangifte van uw schade bij uw verzekering door middel van het europees schadeformulier nemen wij het over. Via het informex systeem kunnen wij uw schade opmeten en doorgeven aan de maatschappij. In meeste gevallen is ook de betaling rechtstreeks voorzien en dan hoeft u daar ook niets voor te doen.

Vervangwagen nodig? U kan tijdens de herstelling beschikken over een gratis vervangwagens om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Vervangwagen huren is vanaf 20,50 € / dag + brandstof.

Auto rijd niet meer? Eventueel kunnen wij de beschadigde auto ophalen met een takeldienst

Moderne spuitcabine, en eigen verfmengbank

Schade?

Contacteer ons

Wij zijn erkend door de meeste verzekeringen.