Proace

Road to better business

auris

Het nieuwe gamma PROACE bestelwagens van 2016 biedt de klanten een veel ruimere keuze aan voertuigen. Het nieuwe gamma is verkrijgbaar in vier uitrustingsniveaus met keuze uit drie afmetingen en twee wielbasissen en versterkt de aanwezigheid van Toyota in de Europese LBV-markt.

Eerst en vooral is er een nieuwe, unieke variant, de PROACE Compact bestelwagen. Met zijn lengte van 4,6 m en wielbasis van 2,9 m is dit de kortste bestelwagen in het segment middelgrote bedrijfsvoertuigen en creƫert hij een nieuwe norm in dit segment. Dankzij zijn slimme vormgeving combineert hij de afmetingen van een grote CDV met het laadvermogen van een MBV. Hij beschikt over drie plaatsen vooraan en heeft een laadruimte van 2,1 m lang en 1,6 m breed, voor een totaal laadvolume van 4,6 kubieke meter. Een nieuw en uniek aanbod in het segment.

Het gamma telt tevens een Combi die tot 9 personen kan vervoeren, een dubbele cabine en een platformcabine bestemd voor ombouw (verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal 2017). Voortaan is de nieuwe PROACE dus aanwezig in alle subsegmenten van de markt van de middelgrote bestelwagens.

Lees meer op Toyota.be          Vraag een brochure aan