Toyota C-HR

De coupé die de crossover heruitvindt

auris

Zelfs in stilstand zorgt de atletische vormgeving voor een gevoel van beweging.
Voor u ziet u een formule die uw verwachtingen verandert. Dit is geen toekomstconcept dat de show steelt op een autotentoonstelling, maar een baanbrekende auto voor vandaag. Zijn kenmerken - het coupéprofiel, de gespierde vormgeving en de hoger geplaatste cabine - zorgen samen voor een compleet nieuw type auto.

GEÎNSPIREERD DOOR HET LEVEN

De Toyota CH-R is ontworpen voor mensen die alles uit het leven willen halen en van hun auto hetzelfde verwachten.
De nieuwe Toyota C-HR houdt het moderne leven in beweging, of u nu vlot naar een vergadering in het centrum van de stad moet of de gebaande paden wilt verlaten om zich aan uw hobby’s over te geven: work hard, play hard.
De Toyota CH-R rijdt als een comfortabele SUV die zich als een dynamische hatchback heeft vermomd. Daardoor voelt u zich één met de weg, zodat elke bocht die u onderweg tegenkomt, naadloos overgaat in de volgende. De CH-R is gemaakt voor bestuurders door bestuurders en geeft u daarom het perfecte excuus om gewoon te gaan rijden.

EVENWICHTIG EN GEREED

Het dynamische ontwerp van de Toyota C-HR past bij zijn prettige rijgedrag. De contouren van de motorkap gaan over in brede wielkasten, die de auto een vastberaden en aanvallend profiel geven. De opvallende LED-koplampen en de sierlijke grille met ruitpatroon completeren de spectaculaire styling aan de voorkant.
De speciaal gevormde portieren van de Toyota C-HR gaan over in een gestroomlijnde cabine met zwarte C-stijlen. Daardoor ontstaat de indruk van een zwevend dak, dat de welvende coupélijnen versterkt.
De opvallende, boemerangvormige achterlampen met karakteristieke LED-contourlichten accentueren het profiel van de Toyota C-HR, terwijl de achterklep en achterbumper met facetranden het fraaie uiterlijk van de auto afronden.

Lees meer op Toyota.be          Vraag een brochure aan